‘Boks.sr moet de talk of the town worden’

IFDe website www.boks.sr moet de talk of the town worden. Dat hopen de initiatiefnemers van deze website, de Wereldomroep en de twee Surinaamse partners, Radio 10 en de AHKCO. De feestelijke lancering vond gisteren plaats in de Ballroom van Hotel Torarica. De website biedt jonge Surinaamse professionals een digitaal platform waarop zij elkaar ontmoeten en discussiëren over actuele onderwerpen.
Nadat de stekker eruit was voor de Wereldomroep in Suriname heeft de Radio Nederland Wereldomroep (RNW) – leiding de koppen bij elkaar gestoken om te kijken naar andere mogelijkheden om in contact te blijven met Suriname en de Surinamers. ‘Suriname heeft een warme plek in de harten van heel veel Nederlanders. Het is een land met wie wij jarenlang sterk verbonden zijn’, zei RNW-hoofdredacteur William Valkenburg gisteren bij de lancering. Zo ontstond met de Surinaamse partners Boks.sr.
Boks.sr wil graag de virtuele ontmoetingsplek zijn voor Surinaamse jongeren: met debat, achtergrondverhalen, events. Boks.sr wil onderwerpen bespreken als studie, carrière, werk, vrije tijd, sociale relaties, seksuele gezondheid en media. De slagzin is: ‘Meet Connect Discuss’. Het Boks-team zal er strikt op letten dat er met respect wordt gereageerd en binnen de gedragsregels van fatsoen.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!