Actrice Alia Bhatt voegt de achternaam Kapoor toe aan haar naam

Bollywoodster Alia Bhatt heeft haar naam officieel veranderd, twee jaar na haar huwelijk met acteur Ranbir Kapoor. In de trailer van de show ‘The Great Indian Kapil Show seizoen 2’, onthult de actrice dat ze Kapoor aan haar naam heeft toegevoegd. Alia zal in de show verschijnen om haar aankomende film ‘Jigra’ te promoten.

Alia Bhatt wacht op de release van haar film ‘Jigra’, geregisseerd door Vasan Bala. De film, geregisseerd door Vasan Bala, heeft ook Vedang Raina in de hoofdrol. De Hindi-film zal op 11 oktober in de bioscopen verschijnen.

Jigra is medegeproduceerd door Alia. Alia was voor het laatst te zien in ‘Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani’ (2023), geregisseerd door Karan Johar en met ook Ranveer Singh in de hoofdrol. Ze was ook te zien in ‘Heart of Stone’, een Amerikaanse spionagethriller geregisseerd door Tom Harper en Gal Gadot in de hoofdrol.

De actrice zal te zien zijn in Sanjay Leela Bhansali’s ‘Love & War’, die op 20 maart 2026 uitkomt. De film heeft ook Ranbir Kapoor en Vicky Kaushal in de hoofdrollen. Alia is de hoofdact in ‘Alpha’, een film met een vrouwelijke hoofdrol in YRF’s Spy Universe.

error: Kopiëren mag niet!