Echtpaar Mertokarijo-Setrodikoro 50 jaar getrouwd

Het echtpaar Mertokarijo-Setrodikoro vierde op 11 september hun 50-jarig huwelijk in het ressort Domburg, aldus bericht het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost.

De heer Sokimin Mertokarijo, is geboren op 1 mei 1951 in het district Nickerie. Hij heeft tot zijn pensionering gewerkt op het ministerie van Openbare Werken, op de afdeling Dependance Domburg als technisch- onderhoudsmedewerker. Deze afdeling hield zich bezig met de onderhoud van wegen en bruggen. Zijn hobby’s zijn zangvogels trotten, hengelen en jagen.

Mevrouw Annie Toekinah Setrodikoro is geboren op 1 mei 1948 in het district Suriname. Op 11 september 1974 traden ze in het huwelijk. Het echtpaar heeft 1 zoon en 2 dochters. Ook zijn er 6 kleinkinderen.

Een bijzonder hoogtepunt in het leven van het echtpaar was de opvoeding van hun kinderen waar ze vandaag met trots over kunnen zeggen dat ze goed terecht zijn gekomen in de maatschappij.

Het echtpaar is lid van de ‘Ibtidayah Islamyah moskee’ en belijdt het geloof van de islam. De regeringsvertegenwoordigeres brachten zoals gewoonlijk de felicitaties over en uiteraard mocht het echtpaar een bloemstuk, een felicitatiekaart en een ingelijste foto in ontvangst nemen. De middelen die gepaard gaan bij zo’nnmijlpaal worden overgemaakt op een bankrekeningnummer van het echtpaar.

error: Kopiëren mag niet!