Actrice Malaika Arora’s vader, Anil Mehtam, is overleden 

Malaika Arora’s vader, Anil Mehta, is overleden, waardoor de familie Arora en de hele Bollywood-industrie in rouw zijn. Terwijl fans en dierbaren proberen om te gaan met het plotselinge verlies, is het post-mortemrapport eindelijk uitgebracht.

In een video die viraal gaat op social media, duiken we in elk cruciaal detail van Anil Mehta’s post-mortembevindingen en werpen we licht op wat het rapport onthult over de oorzaak van zijn tragische dood.

Uren na de dood van Anil Mehta, deelde de Bollywood-actrice en televisiepersoonlijkheid een bericht op social media ter nagedachtenis aan hem.

Anil stierf woensdagochtend door een vermeende zelfmoord in Bandra, Mumbai. Woensdagavond plaatste Malaika een afbeelding op social media met een foto van Anil Mehta, samen met een boodschap. “Hij was een zachtaardige ziel, een toegewijde grootvader, een liefhebbende echtgenoot en onze beste vriend. Onze familie is diep geschokt door dit verlies en we verzoeken vriendelijk om privacy van de media en weldoeners in deze moeilijke tijd”, aldus de verklaring van de familie.

Het bericht werd gedeeld namens haar moeder Joyce Polycarp, Malaika’s zoon Arhaan Khan, haar zus Amrita Arora, Amrita’s echtgenoot Shakeel Ladak en hun kinderen, Azaan en Rayyan, evenals Malaika zelf.

error: Kopiëren mag niet!