Sabita Sewbaransingh gekroond tot ‘Mrs. Netherlands Universe Queen’

Sabita Sewbaransingh-Mahabier, model & entrepreneur, geboren en getogen in Suriname en wonende in Nederland, is weer gekroond en gehuldigd. En dit keer in India, Mumbaim met maar liefst 3 grote ere en wereldtitels: 1. Mrs, Netherlands Queen, 2. Face of International Beauty Queen en 3. Platinium Winner.

Zij werd recent uitgenodigd door een Bollywood Organisatie IGI, International Glam Icon, tijdens een speciale show in Mumbai. Zij is supertrots om de wereld te mogen mededelen, dat ze een prachtige ‘Lifetime Award’ heeft gewonnen, zegt ze in gesprek met Dagblad Suriname.

Sabita is eervol gehuldigd en gekroond met buitengewoon prestigieuze ‘titels’. Ze heeft in Mumbai vele onderscheidingen mogen ontvangen als erkenning voor al haar succesvolle prestaties en carrières in de ‘beauty pageant wereld’ van de afgelopen jaren.

Sabita heeft in haar beauty pageant carrière maar liefst 10 Internationale kronen en titels wereldwijd gewonnen. Zij werd in Mumbai gekroond door Bollywood acteur Milind Gunaji van Bollywood Film ‘Devdas’ en kreeg een prachtige award overhandigd van ‘Mrs Netherlands Universe Queen’.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!