Ontevredenheidsbetuiging pandits Vereniging Arya Dewaker

Naar aanleiding van het verschenen krantenartikel in de dagbladen over onethisch gedrag van pandits van Arya Dewaker wensen wij, pandits van Arya Dewaker, het volgende onder uw aandacht te brengen.
Wat in dat schrijven wordt aangehaald, dat zelfs pandits van Arya Dewaker naar de rechter stappen om het onethisch, immoreel en frauduleus handelen goed te praten, ontkennen wij met klem. Dat wij pandits ons niet kunnen terug vinden in het besluit van de voorzitter, enkel vanwege het feit dat besluiten op ongegronde en onstatutaire redenen door de voorzitter zijn genomen om de lijst van I. Gangabisoensingh af te keuren en de lijst van Khedoe bij acclamatie gekozen te verklaren.
Naar aanleiding hiervan kan ons nimmer het verwijt worden gemaakt van onethisch, immoreel en frauduleus handelen. Integendeel moeten de anonieme schrijvers van bewust artikel in de krant moraal en ethiek bij zichzelve zoeken.
Bij de pandits van Arya Dewaker staan ethiek en moraal hoog in het vaandel, daarom protesteren wij tegen het onrecht dat is gedaan aan de lijst van I. Gangabisoensingh en distantiëren wij ons van alle aantijgingen aan ons adres.
Tot slot doet de priesterraad van Arya Dewaker een beroep op alle organen en leden om zich in de toekomst te onthouden van dergelijke uitlatingen.
Hoogachtend
De Priesterraad van Arya Dewaker

error: Kopiëren mag niet!