NDP’er Bouva biedt verontschuldigen aan voor eventuele fouten

Parlementariër Melvin Bouva van de NDP heeft voorwaardelijke verontschuldigingen aangeboden aan de achterban van de Nationale Democratische Partij (NDP). Het lid van De Nationale Assemblee stelde tijdens een campagne in het Boven-Suriname gebied dat hij zijn verontschuldigingen aanbiedt ‘indien’ er fouten zijn gemaakt tijdens de periode van de regering Bouterse-II toen de NDP met 26 zetels de grootste coalitiepartij was. 

Volgens de NDP-top die onder leiding van voorzitter Jennifer Geerlings-Simons haar landelijke kennismakingsronde voortzet, is het Surinaams volk sterk achteruit gegaan onder het bewind van president Chan Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk van respectievelijk de VHP en ABOP. Mensen hebben het moeilijk. Maar, de NDP zal het roer overnemen en het zal beter gaan met het volk, beloofde de NDP-delegatie. Wo let’ a faya baka!, werd enthousiast aangegeven. 

De topvrouw bij de NDP heeft in haar toespraken opgeroepen om de onderlinge eenheid te versterken en gezamenlijk de strijd aan te gaan.

Naast Simons waren ondervoorzitters oud-minister Sergio Akiemboto, voormalig First Lady Ingrid Bouterse-Waldring aanwezig. Het nieuwe bestuur maakt zich sterk om de NDP weer in het machtscentrum te doen belanden. Een meerderheid van de bevolking ziet echter de NDP niet meer terugkeren.

error: Kopiëren mag niet!