Politiebericht dodelijke aanrijding Oost-Westverbinding Commewijne

De 45-jarige meerijder C.M is bij een zware aanrijding tussen twee voertuigen op zondag 8 september op de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 39½ in het district Commewijne ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Richelieu kreeg die dag omstreeks 17.30 uur van het Command Center een melding dat er sprake was van een zware aanrijding met ernstige lichamelijke letsels, waarbij een persoon die bekneld zat in een auto het leven moest hebben gelaten. Daarnaast hadden de voertuigen zware materiële schade opgelopen.

Agenten  constateerden ter plekke dat het een aanrijding betrof tussen twee personenauto’s. De 42-jarige automobiliste M.K., die alleen reed in reed over de weg, kwam vanuit de richting van Tamanredjo en reed in de richting van Stolkertsijver. De bestuurster J.P. (42) van de andere personenauto reed met drie inzittenden in tegenovergestelde richting. Door tot nog toe onbekende reden ontstond er een zware aanrijding tussen de twee voertuigen met voor de meerijder C.M. het noodlottige gevolg. Hij vertoonde geen teken van leven meer en zat bekneld op de voor bijrijdersstoel. Met behulp van de brandweer werd C.M. uit het voertuig gehaald. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. 

De bestuurster J.P. van dit voertuig en de twee andere meerijders waren voor de komst van de politie door omstanders uit het voertuig gehaald en langs de weg lopende berm geplaatst. De politie trof eveneens de automobiliste M.K., die niet aanspreekbaar was, op de langs de weg lopende berm aan.

Beide automobilisten M.K. en J.P. en de twee andere mede-inzittenden F.P. (25) en P.A. (± 30) werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk en zijn voor herkeuring door de politie in beslag genomen..

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van C.M. ter obductie door de politie in beslag genomen. De politie van het bureau Richelieu is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

error: Kopiëren mag niet!