King Zino en Kulchaman brengen zomerse hit ‘Sippin’ Rum’ uit

De Nederlandse muziekscene is een zomerse hit rijker met de release van het nummer ‘Sippin’ Rum’, een samenwerking tussen de opkomende artiesten King Zino en Kulchaman.

Het duo, dat eerder al individueel indruk maakte, bundelde hun krachten om een relaxte, tropische vibe naar de luisteraars te brengen. ‘Sippin’ Rum’ kenmerkt zich door een mix van Caribische invloeden, met een catchy beat en laid-back lyrics die perfect aansluiten bij de sfeer van zon, zee en strand.

Het nummer gaat over het genieten van de kleine dingen in het leven, met een focus op ontspannen momenten met vrienden, terwijl men nipt aan een glas rum. King Zino, bekend om zijn soepele flow en veelzijdigheid, en Kulchaman, geroemd om zijn authentieke reggaeton- en dancehallstijl, vullen elkaar moeiteloos aan op deze track. Het resultaat is een frisse sound die zowel dansbaar als chill is.

Fans roemen de samenwerking om de chemie tussen de twee artiesten en het plezier dat van het nummer afspat.

Voor beide artiesten markeert ‘Sippin’ Rum’ een belangrijk moment in hun carrière. Kulchaman, die zijn roots in de Caribische muziek stevig omarmt, noemt de samenwerking met King Zino “organisch en puur”. “We hebben veel plezier gehad tijdens het maken van deze track. Het was een kwestie van vibes matchen en de magie laten ontstaan.”

Met de release van ‘Sippin’ Rum’ hopen beide artiesten hun plek binnen de muziekscene verder te verstevigen. Ze sluiten niet uit dat er in de toekomst meer gezamenlijke projecten komen. “Dit is nog maar het begin”, vertelt King Zino geheimzinnig in een gesprek met Dagblad Suriname.

Het nummer is inmiddels beschikbaar op alle streamingplatforms en wordt veel gedraaid in clubs en op radiostations. Fans van zomerse vibes, relaxte beats en een vleugje Caribische flair kunnen hun hart ophalen met ‘Sippin’ Rum’, een nummer dat nog lang door de speakers zal knallen.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!