Will Smith geeft hoofdrol op in nieuwe actiefilm

De opnames zouden in de komende maanden beginnen. Will Smith zou zijn rol in de nieuwe actiefilm Sugar Bandits hebben opgezegd.

De film van regisseur Stefano Sollima richt zich op een voormalige Special Forces-soldaat die zich bij een burgerwacht voegt om de drugshandel in Boston uit te roeien.

Deadline meldt nu dat Smith het project verlaat als hoofdrolspeler vanwege planningsproblemen, maar wel aan boord blijft als producent via zijn productiebedrijf. Sugar Bandits zou de komende maanden in Montreal beginnen met filmen, maar de plannen waren nog in de wacht gezet vanwege onzekerheid over de vraag of Smith nog steeds zou spelen.

Er zijn naar verluidt plannen om de rol opnieuw te casten met de bedoeling om volgend jaar met filmen te beginnen, maar er is onzekerheid over de toekomst van de film.

Smith speelde onlangs in Bad Boys: Ride or Die, dat bij de release in juni een kassucces werd en wereldwijd meer dan $ 400 miljoen opbracht. Sprekend over een mogelijke vervolgfilm vertelde de Oscar-winnaar eerder dit jaar aan Entertainment Weekly: “Nou, deze jongere acteurs zullen meer stunts moeten doen, dat is zeker. Het is een wereld en personages die gewoon een absoluut genot zijn om mee om te gaan.

error: Kopiëren mag niet!