Overleg tussen medische specialisten en Kabinet van de President

#Een constructief overleg heeft op 3 september plaatsgevonden op het Kabinet van de President naar aanleiding van de acties van de medische specialisten en hun gebrek aan vertrouwen in de directie van het SZF. Tijdens deze vergadering, die in een goede sfeer verliep, zijn verschillende onderwerpen besproken met als doel gezamenlijke oplossingen te vinden.

Het honorarium van juli is inmiddels overgemaakt en de betaling van het honorarium van augustus zal naar verwachting binnen een week plaatsvinden. Andere kwesties worden momenteel stapsgewijs aangepakt door een team onder leiding van mevrouw Emanuels, directrice van het Kabinet van de President.

De medische specialisten hebben hun acties opgeschort, en de zorg aan SZF-patiënten wordt op de gebruikelijke wijze voortgezet. Dit vertegenwoordigt een belangrijke stap in het waarborgen van de continuïteit en kwaliteit van de gezondheidszorg in Suriname.

Drs. M. Simbhoedat Panday, voorzitter van de Vereniging van Medici in Suriname, en drs. S.V. Jarbandhan, voorzitter van de sectie Medische Specialisten, benadrukken gezamenlijk het belang van deze dialoog. Beide partijen kijken uit naar verdere samenwerking om de resterende kwesties op te lossen en een stabiele gezondheidszorg te garanderen.

error: Kopiëren mag niet!