17-jarige jongen tijdens vechtpartij in onderbuik gestoken

Bij een vechtpartij woensdagavond 4 september in de Pawon Singoredjostraat heeft de 17-jarige D.A. een ernstige steekverwonding opgelopen ter hoogte van zijn onderbuik en is ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politie van het bureau Flora kreeg ‘s avonds van het Command Center (CC) een melding dat er een vechtpartij gaande was, waarbij partijen gewapend waren met verschillende scherpe voorwerpen. De agenten gingen naar de plek en troffen bij aankomst het jeugdige slachtoffer aan met een ernstige steekverwonding.  

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen, dat de verdachte S.D., het slachtoffer met een scherp voorwerp heeft verwond en hierna de locatie had verlaten. Met assistentie van het Quick Response Team (QRT) werd de verdachte S.D. opgespoord en op een erf, waar hij zich schuilhieldm aangetroffen en aangehouden. Bij zijn aanhouding hebben omstanders getracht de verdachte te lijf te gaan, waardoor de politie genoodzaakt was om enkele waarschuwingsschoten te lossen. 

De verdachte werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, die het onderzoek in deze zaak heeft overgedragen aan de recherche van Regio Paramaribo. 

Het slachtoffer werd in een ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar operatief moest worden ingegrepen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.D. door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Recherche Paramaribo zet het onderzoek in deze zaak voort.

error: Kopiëren mag niet!