Batman 2 zal nu al een grote verandering ondergaan ten opzichte van het origineel

The Batman – Part II is nog even weg van de release, maar er is al een grote verandering ten opzichte van de originele DC-film bevestigd. The Batman – Part II wordt het tweede deel in een trilogie van Batman-films van Matt Reeves met Robert Pattinson in de hoofdrol als Bruce Wayne.

Hoewel het DC Universe een jaar eerder wordt gelanceerd, in juli 2025, zal The Batman – Part II geen deel uitmaken van de nieuwe, opnieuw opgestarte franchise, maar in plaats daarvan de nieuwste DC Elseworlds-productie zijn, net als Todd Phillips’ Joker. Dit geeft Reeves een substantieel niveau van creatieve vrijheid, niet gehinderd door de parameters van James Gunns nieuwe gedeelde universum.

Twee schrijvers werden in november 2022 gecrediteerd voor The Batman, Reeves en Peter Craig, die beiden terugkeren om aan het vervolg te werken. Deze keer worden hun namen echter vergezeld door een andere in de credits – een schrijver wiens werk eerder onbezongen bleef – wat een positieve stap markeert voor het vervolg wanneer het uiteindelijk in 2026 uitkomt.

error: Kopiëren mag niet!