Brunswijk: “Problemen van het land zijn aan het verergeren”

‘Inkomsten uit goudbedrijf zoon gaan naar sociale doeleinden’

Volgens vicepresident Ronnie Brunswijk, tevens voorzitter van de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelingspartij (ABOP), zijn de problemen in het land aan het verergeren. Volgens Brunswijk is de toeloop van personen die hulp zoeken steeds groter aan het worden. Zo sprak de vicepresident recentelijk tegenover lokale media bij zijn Kabinet. “Als het beter ging in het land zouden er minder mensen hulp komen zoeken. Integendeel, we zien het tegenovergestelde.” 

Vooral de prijzen van producten in de winkels en de hoge kosten van levensonderhoud blijven een heet hangijzer voor vicepresident Brunswijk.  De prijzen in het binnenland baren hem ook zorgen. Volgens hem is het binnenland sinds de wijziging van het Kiesstelsel in vergetelheid geraakt. “Niemand bekommert zich meer om het achterland meer”, gaf Brunswijk aan. 

Volgens hem moet de regering alle maatregelen treffen om de prijzen in de winkel strak te monitoren. Er zijn nog steeds ondernemers die handelen zonder vergunningen, doen aan onder andere prijsopdrijvingen en onjuiste kostprijscalculaties. 

Brunswijk is de toeloop van honderden burgers naar zijn Kabinet al zat. Volgens de vicepresident heeft hij al miljoenen SRD’s uit eigen zak uitgegeven aan het helpen van mensen.

“Alle inkomsten van de bedrijven van mijn zoon gaan naar sociaal werk. Mensen kunnen geen huur betalen, geen medische kosten dekken en geen schoolspullen betalen. Zij komen dan hulp zoeken bij mij.”

error: Kopiëren mag niet!