Kangana Ranaut: “Ik liep bijna mijn rol in de film ‘Gangster’ mis”

Kangana Ranaut maakte haar acteerdebuut in Bollywood in 2006 met ‘Gangster’, geregisseerd door Anurag Basu en geproduceerd door Mahesh Bhatt.

Wist je dat Chitrangada Singh in gesprek was om Kangana Ranaut te vervangen in Gangster? Kangana, die druk bezig is met de promotie van haar aankomende speelfilm ‘Emergency’, vertelt in een interview met The Lallantop dat ze de auditieronde had doorstaan, maar dat ze werd uitgesteld toen Mahesh Bhatt dacht dat ze te jong was om zo’n veeleisende rol in de film te spelen.

Kangana vertelt openhartig over de manier waarop ze haar debuutfilm pakte en zei in het Hindi: “Anurag Basu had de hitfilm ‘Murder’ (2004) gemaakt voor ‘Gangster’. Hij was op zoek naar een nieuwe actrice voor zijn nieuwe film en ik deed toen veel audities. Ik ging naar hun studio in Juhu voor de auditie. Anurag was er ook en hij vertelde me dat hij mijn foto’s had ontvangen. Toen vroeg hij me om een ​​paar dingen te doen. Eerst vroeg hij me om een ​​dronken scène te doen. Daarna vroeg hij me om te laten zien hoe ik huilde. Toen vroeg hij me om een ​​paar dialogen te zeggen. Ik deed wat me werd opgedragen en werd daarna naar huis gestuurd.”

error: Kopiëren mag niet!