Beyoncé’s vader deelt prachtige foto van zangeres terwijl ze nieuw project lanceert

Beyoncé’s vader Mathew Knowles heeft zijn geliefde dochter geprezen voor haar “uitbreiding van haar ondernemersachtergrond”. Beyonce lanceert haar nieuwe whiskymerk SirDavis op 4 september en onlangs werd bevestigd dat het ook in de detailhandel zal worden geïntroduceerd. De naam eert haar zoon Sir en haar overgrootvader, Davis Houge, en Mathew ging naar social media om zeldzame details over de geschiedenis van de familie te delen.

“Zoals velen van jullie weten, waren en zijn we nog steeds ondernemers voordat de familie Knowles de muziekindustrie betrad”, schrijft Mathew bij een foto van Beyoncé in een crèmekleurige gehaakte minirok en croptop, terwijl ze een glas whisky vasthoud.

“Ik ben altijd aangetrokken geweest tot de kracht en het zelfvertrouwen die ik voel als ik kwaliteitswhisky drink en ik wilde meer mensen uitnodigen om dat gevoel te ervaren,” zei Beyoncé in een verklaring toen ze het nieuwe merk aankondigde.

“Toen ik ontdekte dat mijn overgrootvader een moonshine-man was, voelde het alsof mijn liefde voor whisky voorbestemd was. SirDavis is een manier voor mij om hem te eren en ons te verenigen door een nieuwe gedeelde erfenis.”

error: Kopiëren mag niet!