Trump bij Dr. Phil: “God wil dat ik de wereld red”

De Amerikaanse tv-psycholoog Phil McGraw (73), beter bekend als Dr. Phil, heeft een interview met Donald Trump (78) uitgezonden op YouTube. 

In het gesprek van ongeveer een uur heeft de ex-president onder meer gezegd dat “God wil dat hij de wereld redt”. 

Trump uitte ook zware beschuldigingen aan het adres van zijn Democratische rivalen Kamala Harris en Joe Biden. Hij beweert dat de aanslag op 13 juli op hem de schuld was van Kamala Harris en Joe Biden. Hun “gemene retoriek” was volgens Trump een van de aanleidingen. 

“Ze zeggen altijd dat ik een bedreiging voor de democratie ben, maar dat ben ik helemaal niet. Zij vormen een bedreiging. Zulke uitspraken kunnen huurmoordenaars op de been brengen”, zei hij. “Misschien heb ik een kogel opgevangen door hun retoriek.” 

Daarnaast kreeg Trump niet voldoende bescherming van de Amerikaanse geheime dienst, iets dat hij aan Biden toeschrijft. “Hij heeft het ons altijd moeilijk gemaakt om het juiste aantal mensen te hebben”, zei Trump. “Ik denk dus dat Biden en Harris medeverantwoordelijk zijn. Ze hebben de overheid als een wapen tegen mij gebruikt. (…) Ze waren nooit bezorgd om mijn gezondheid en veiligheid.”

error: Kopiëren mag niet!