Herexamen resultaten LBO Tata Colin, een inspirerend succes

De LBO-school Tata Colin in Coronie viert een opmerkelijk succes na de bekendmaking van de herexamensresultaten. Waar de oorspronkelijke examenresultaten al een positieve trend lieten zien, hebben de herexamens dit succes verder versterkt.

De gemeenschap heeft bij het slagingspercentage opnieuw vraagtekens bij de prestaties van de school en de onderwijskwaliteit. Ondanks deze tegenslagen bleef de directie van LBO Tata Colin vastberaden om haar leerlingen te motiveren. Ze moedigen hen aan om niet op te geven en hun best te blijven doen. 

De school biedt onderwijs aan in twee niveaus met de richtingen B4 en C4 in zowel Administratie als Voertuigen. Van de 12 leerlingen die aan de examens deelnamen, slaagde één leerling direct op 5 augustus, goed voor 8,33%. Tijdens de herexamens hebben alle zes kandidaten hun diploma behaald, waardoor het totale slagingspercentage van de school nu op 58,33% ligt.

De schoolleiding is enthousiast over deze prestatie en beschrijft het resultaat als “geweldig.” Felicitaties gaan uit naar alle geslaagden, die met trots hun schoolcarrière kunnen voortzetten. Ook de leerkrachten worden geprezen voor hun niet aflatende inzet, vooral gezien de vele veranderingen binnen het onderwijs. De schoolleiding benadrukt hun dankbaarheid en wenst het team een welverdiende vakantie toe. “You deserve it,” klinkt het dankbaar.

Het verbeterde slagingspercentage toont aan dat zowel leerlingen als leerkrachten zich meer dan ooit hebben ingezet om deze uitstekende resultaten te bereiken.

error: Kopiëren mag niet!