Bezorgde bonden wachten op reactie van president na stilte op brieven

De ontevredenheid groeit onder een groep bezorgde bonden die meerdere brieven naar het presidentieel kantoor hebben gestuurd zonder enige reactie te ontvangen. Zij dringen erop aan om persoonlijke gesprekken te voeren met de president om dringende onderwerpen te bespreken.

“Wij willen met de president praten over de afspraken die zijn gemaakt”, verklaart een woordvoerder van de groep. Helaas hebben er tot dusver geen gesprekken plaatsgevonden, ondanks herhaalde verzoeken.

Een functionaris van het kabinet vroeg de bonden om een lijst van de ingediende brieven op te stellen zodat duidelijkheid verschaft kan worden over de status en locatie van de brieven.

De woordvoerder van de actie gaf aan dat ze geen lijst gaan sturen, omdat alle brieven al bij de regering liggen.

De groep benadrukt dat ze hun zorgen vooral richten op de gezondheidszorg en is van plan om een petitie persoonlijk aan de president te overhandigen. Ze willen geen verdere vertraging in communicatie zien en hebben aangekondigd te wachten bij het presidentieel kantoor totdat de president hen persoonlijk ontvangt of een duidelijke reactie geeft.

Spanning heerst terwijl de burgers wachten, onzeker of de president zal verschijnen of niet. Hun vastberadenheid om gehoord te worden blijft onverminderd.

error: Kopiëren mag niet!