Bromfietser onder invloed van alcohol schept vier jonge voetgangers – 10-jarig slachtoffer overleed ter plaatse

De politie van het bureau Latour kreeg zaterdag 24 augustus de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en enkele voetgangers op de Ephraimzegenweg ter hoogte van het BEP-centrum.

Agenten constateerden bij aankomst ter plaatse dat vier jeugdigen, waaronder de drie 12-jarigen S.T., G.A. en  D.M. en de 10-jarige S.M., aan de linkerkant van de Ephraimzegenweg liepen. Zij kwamen vanuit de richting van de Agenoriaweg en gingen inde richting van de Djamoeweg, toen plotseling de bromfietser met een vrij hoge snelheid vanuit dezelfde richting kwam aangereden en de vier voetgangers van achteren schepte. 

Na de aanrijding rende de twee slachtoffers S.T. en G.A. in paniek weg en hielden zich in een bosschage schuil, terwijl de slachtoffers D.M. en S.M. gewond op het wegdek lagen. De 10-jarige S.M. is door de opgelopen verwondingen ter plekke overleden. 

De drie andere slachtoffers werden in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De veroorzaker, van wie de persoonsgegevens nog onbekend is, was niet aanspreekbaar. Tijdens het onderzoek kwam naar voren dat de bromfietser onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer.  

Het lichaam van S.M. is ter obductie door de politie in beslag genomen. De bromfiets is ter herkeuring door de politie in bewaring genomen. 

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!