Video goals -Weekend Voetbaluitslagen: Atletico, Real Madrid en Napoli Boeken Overwinningen

MADRID: Atletico Madrid en Real Madrid behaalden overwinningen in hun LaLiga-wedstrijden. Atletico versloeg Girona overtuigend met 3-0, met doelpunten van Antoine Griezmann, Marcos Llorente en Koke. Ondertussen boekte Real Madrid een 3-0 overwinning tegen Real Valladolid. Federico Valverde, Brahim Diaz en Endrick scoorden voor de koploper.

NAPELS, Italië: Napoli won overtuigend met 3-0 van Bologna in hun Serie A-thuisopener, waarmee Antonio Conte zijn eerste overwinning als manager behaalde. Giovanni Di Lorenzo, Khvicha Kvaratskhelia en Giovanni Simeone scoorden.

LIVERPOOL, Engeland: Arne Slot begon zijn dienst als Liverpool-manager sterk met een 2-0 overwinning tegen Brentford. Luis Diaz en Mohamed Salah zorgden voor de doelpunten, wat resulteerde in een tweede opeenvolgende overwinning voor Slot.

WOLVERHAMPTON, Engeland: Chelsea-vleugelspeler Noni Madueke bood excuses aan Wolverhampton Wanderers aan na een ongelukkige social media-post. Ondanks dit leidde hij Chelsea’s aanval met drie goals, wat resulteerde in een 6-2 overwinning.

BOURNEMOUTH, Engeland: Anthony Gordon van Newcastle United scoorde 14 minuten voor tijd om een 1-1 gelijkspel tegen Bournemouth te verzekeren. Marcus Tavernier had Bournemouth in de eerste helft op voorsprong gezet.

Een laat doelpunt van Serge Gnabry bezorgde Bayern München een 3-2 overwinning tegen VfL Wolfsburg. Jamal Musiala en een eigen doelpunt van Jakub Kaminski brachten de balans.