Bromfietser (17) overlijdt in AZP kort na te zijn aangereden door auto

Bij een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets zaterdagochtend 24 augustus op de Catharina Sophiaweg in het district Saramacca is de 17-jarige bromfietser P.R. kort na aankomst in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) overleden.

De politie van het bureau Calcutta kreeg omstreeks 07.15 uur een melding van een aanrijding met zwaar lichamelijk letsel ter hoogte van km 54 op de Catharina Sophiaweg. Daar aangekomen constateerden de agenten, dat de bestuurder van de personenauto M.H. (22) met drie inzittenden en de bromfietser in dezelfde richting reden.  Beide bestuurders kwamen vanuit de richting van Tijgerkreek, en redem in de richting van Calcutta. 

De bromfietser, die voor reed, sloeg op een bepaald moment ter hoogte van km 54 rechtsaf zonder rekening te houden met het verkeer dat hem van achteren naderde, met als gevolg de aanrijding

De bromfietser werd zwaargewond in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij een paar uur later overleed.
De politie van Calcutta is belast met het onderzoek naar deze aanrijding.

error: Kopiëren mag niet!