Badshah, Kriti Sanon en Nikhil Kamath uiten hun bewondering voor Shah Rukh Khan

In de laatste aflevering van Nikhil Kamaths talkshow waren Badshah, Kriti Sanon en Nikhil zelf te zien terwijl ze Shah Rukh Khan prezen nadat de rapper de echte reden onthulde achter het kiezen van Badshah als zijn artiestennaam.

We kennen allemaal de liedjes van rapper Badshah, maar weet je het verhaal achter de verandering van de rapper van Aditya naar Badshah? Hoewel Aditya Prateek Singh Sisodia de naam was die zijn ouders hem gaven, veranderde de rapper deze in Badshah voor professioneel gebruik.

Onlangs onthulde de rapper in een gesprek met Nikhil Kamath, Kriti Sanon en KL Rahul dat hij de naam Badshah had gekozen, omdat hij een enorme fan is van Shah Rukh Khan.

Al snel ging het gesprek over de superster, waarbij ze allemaal onthulden wat ze van de Pathaan-ster vonden. In de laatste aflevering van zijn podcast, toen Nikhil de rapper vroeg hoe hij op de naam Badshah was gekomen, onthulde hij dat hij een enorme fan is van Shah Rukh Khan.

Badshah zei: “Ik ben een enorme fan van Shah Rukh Khan.” Nikhil voegde hier snel aan toe: “Ik hou van Shah Rukh Khan.” Kriti mengde zich ook in het gesprek en zei: “Ik hou van hem.”  Ze voegde toe: “Hij is een van die weinige mensen van wie je fan bent en dan ontmoet je hem en word je een nog grotere fan.”

error: Kopiëren mag niet!