Vrouw incasseert klappen van ex-vriend bij ophalen van dochtertje

De 29-jarige verdachte M.V., die woonachtig is in de omgeving van de Samboerastraat, is door de politie van het bureau Livorno, woensdag 21 augustus aangehouden voor mishandeling.

De ex-vriendin S.V. (38) deed aangifte tegen de verdachte en gaf de agenten aan, dat zij en de verdachte een relatie hadden en dat uit die relatie een kind was geboren. Ook zei de vrouw, dat ze af en toe wanneer zij naar het werk moet haar kindje naar haar vader brengt. Toen zij op maandag 19 augustus haar dochtertje na het werk ophaalde bij haar ex-vriend vroeg zij hem beleefd het kindje klaar te maken en naar buiten te brengen, aangezien zij zich niet goed voelde. 

De vader zei hierop, dat hij dat niet zou doen en dat haar gezondheidstoestand niet zijn probleem was. Hierop besloot de vrouw maar naar binnen te gaan en haar dochter mee te nemen. Haar ex-vriend schreeuwde toen heel wat verwijten naar haar toe. 

Op een bepaald moment liep M.V. naar de vrouw toe en bracht haar enkele klappen toe in het gelaat. Een zus van de verdachte die dit zag, kwam ertussen en kon erger voorkomen. Ook schreeuwde de verdachte naar het slachtoffer toe, dat hij nog niet klaar was met haar. 

Gele top het feit, dat de verdachte zijn ex-vriendin tijdens de relatie meermalen had mishandeld, deed de vrouw nu weer aangifte tegen hem.

De verdachte M.V. werd door de politie opgespoord en op 21 augustus in de kraag gevat, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!