NDP benadrukt visie en toekomstplannen voor Suriname

Een weg naar verandering en ontwikkeling

Tijdens een zaterdag 17 augustus gehouden politieke bijeenkomst in Nieuw-Nickerie benadrukte de Nationale Democratische Partij (NDP) haar filosofie en toekomstvisie voor Suriname. De bijeenkomst zag bijdragen van prominente leden als Jennifer Simons, Ashwin Adhin en Ingrid Bouterse.

Jennifer Simons: Eerlijke en transparante regering

Jennifer Simons, voorzitter van de NDP, benadrukte de noodzaak van eerlijke en transparante governance. Ze riep op tot effectieve samenwerking en goed bestuur om Suriname vooruit te helpen. Simons benadrukte dat de NDP altijd geloofd heeft in de potentie van de Surinaamse jeugd en benadrukte de noodzaak van een toekomst waarin jongeren centraal staan in de beleidsvorming. “Als we de verkiezingen van 2025 willen winnen, moeten we allemaal in dezelfde richting roeien”, zei Simons.

 Ashwin Adhin: Dreigingen en ontwikkelingspotentieel

Ashwin Adhin, voormalig vicepresident, waarschuwde voor verschillende bedreigingen die de gouden toekomst van Nickerie in gevaar kunnen brengen. Hij wees op de ondermijning van de olie- en gassector en het mogelijke gebruik van cyanide in de rijstproductie. Adhin drong erop aan, dat de NDP klaar moet staan om deze uitdagingen aan te pakken en benadrukte het belang van goed bestuur en transparantie.

Ingrid Bouterse: Verantwoordelijkheid en vooruitgang

Ingrid Bouterse, ondervoorzitter van de NDP, benadrukte de verantwoordelijkheden van de partij en de noodzaak om te zorgen voor de basisbehoeften van de bevolking. Ze riep de leden op om hard te werken aan de ontwikkeling van Suriname en tekende een toekomstbeeld waarin de NDP weer de leiding neemt. “We moeten goed nadenken en hard werken om een betere toekomst voor onze kinderen te waarborgen”, aldus Bouterse.

error: Kopiëren mag niet!