Stichting My Love For You Is Endless doneert aaan Marwina Ziekenhuis

De stichting My Love For You Is Endless, onder leiding van Nasser Dahoe, heeft onlangs een waardevolle donatie gedaan aan het Marwina Ziekenhuis. De stichting heeft ervoor gezorgd dat essentiële benodigdheden zoals Pampers voor volwassenen, pine oil, alcohol, oogpads, mondkapjes, gaasjes en handschoenen beschikbaar zijn gesteld aan het ziekenhuis.

Deze donatie was mogelijk dankzij de genereuze ondersteuning van de heer Glenn Soekhlal, Hiroo Trading, Dana Heavy Equipment Parts N.V. en andere betrokken vrienden. Directeur Henk Avianko sprak zijn grote dankbaarheid uit voor deze gulle geste en benadrukte het belang van deze bijdrage voor de gemeenschap van Marwina. 

“We zijn onze broeders en zusters in Marwina niet vergeten:, zei Dahoe.

“We hopen dat deze donatie een verschil zal maken voor de patiënten en medewerkers van het Marwina ziekenhuis”, zei directeur Aviankoi. “Daarnaast kijken we uit naar de steun van andere personen en bedrijven die willen bijdragen aan dit goede doel.”

Het Marwina Ziekenhuis speelt een cruciale rol in de zorg voor de gemeenschap, en elke vorm van steun wordt zeer gewaardeerd. De stichting roept daarom op tot verdere ondersteuning van deze belangrijke instelling, in de hoop dat meer mensen en bedrijven hun steentje zullen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van de mensen in Marwina.

error: Kopiëren mag niet!