Districtscommissaris Gobardhan geprezen voor viering 145 Jaar Nieuw-Nickerie

Districtscommissaris Senrita Gobardhan en het team van het Districtscommissariaat Nickerie zijn in het zonnetje gezet voor hun uitzonderlijke inzet tijdens de viering van 145 jaar vestiging Nieuw-Nickerie.

Onder hun leiding werd deze historische mijlpaal uitbundig en waardig gevierd, wat leidde tot grote lof van zowel de lokale gemeenschap als hoge functionarissen.

De festiviteiten begonnen met een warme ontvangst van president Chandrikapersad Santokhi en First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry. De gedetailleerde planning door Gobardhan en haar team zorgde voor een reeks memorabele gebeurtenissen. Tijdens de viering werden inspirerende toespraken gehouden, de fakkelceremonie vond plaats en het startsein voor het opzetten van een herdenkingsmonument werd gegeven. Deze hoogtepunten benadrukten de rijke geschiedenis en de beloftevolle toekomst van Nieuw-Nickerie.

De festiviteiten werden verder gekenmerkt door een indrukwekkende parade en kleurrijke culturele optredens. Deze activiteiten droegen bij aan een feestelijke sfeer waarin de diversiteit en eenheid van de gemeenschap zichtbaar werden.

Daarnaast werd de districtscommissaris geprezen voor de succesvolle organisatie van de Twin/Finabank tweedaagse wandelmars. Deze gebeurtenis bracht niet alleen de inwoners samen, maar bevorderde ook de trots en saamhorigheid binnen het district.

Dyanto Ramnath, oprichter van KOACH Media, sprak zijn oprechte dank uit in een officiële brief: “Uw leiderschap en visie hebben zonder twijfel een grote rol gespeeld in het bevorderen van saamhorigheid en trots onder de inwoners van Nickerie. Wij kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en zijn ervan overtuigd dat uw leiderschap zal blijven bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons geliefde district.”

Met deze woorden werd de essentiële rol van Gobardhan en haar team in het succes van de viering en de positieve impact op de gemeenschap erkend. De gemeenschap van Nieuw-Nickerie kan trots terugkijken op een gedenkwaardige viering, mogelijk gemaakt door de toewijding en het harde werk van hun districtscommissaris en haar team.

error: Kopiëren mag niet!