Halle Berry: “Blake Lively vroeg of ze de rol van X-Men in Deadpool zou spelen, maar Ryan Reynolds belde nooit”

Halle Berry onthult dat Lively haar vroeg of ze Storm opnieuw zou spelen toen ze spraken op een modeshow. “Blake vroeg het me een keer, ik liep haar tegen het lijf bij een modeshow van Marc Jacobs, en ze zei: ‘Zou je ooit in de film van mijn man als Storm spelen?’ Ik zei: ‘Ja, als hij het me zou vragen,’ maar hij heeft het me nooit gevraagd,” vertelde ze aan de outlet.

Reynolds, 47, was de ster, co-schrijver en producent van de film. Shawn Levy regisseerde en werkte ook aan het script met Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick en Zeb Wells.

Berry speelde de Marvel-superheldin die het weer met haar geest kan besturen in X-Men in 2000, X2 in 2003, X-Men: The Last Stand in 2006 en X-Men: Days of Future Past in 2014. Als Berry zich bij de cast had aangesloten, zou ze haar rol hebben hernomen naast haar voormalige X-Men-tegenspeler Hugh Jackman, die de rol van Logan Howlett/Wolverine speelde. Ze zou het scherm hebben gedeeld met andere Marvel-sterren, waaronder Chris Evans, Jennifer Garner, Wesley Snipes en Dafne Keen, die ook verrassende cameos maakten als respectievelijk Johnny Storm/Human Torch, Elektra, Blade en X-23.

Ze zou zich ook hebben aangesloten bij Channing Tatum, die de rol van Gambit/Remy LeBeau speelde, en Lively, 36, die Lady Deadpool speelde.

error: Kopiëren mag niet!