Stroomonderbrekingen veroorzaken frustratie bij ondernemers

Recente stroomonderbrekingen veroorzaken grote irritatie bij ondernemers die afhankelijk zijn van een betrouwbare stroomvoorziening. Deze onvoorziene onderbrekingen verstoren niet alleen het dagelijks leven, maar hebben ook directe financiële gevolgen voor bedrijven.

S. Tikai, een schoonheidsspecialiste, deelt haar frustratie in een gesprek met de redactie van Dagblad Suriname. “Ik heb mijn salon al twee dagen moeten sluiten omdat ik mijn klanten simpelweg niet kan helpen wanneer de stroom uitvalt”, vertelt ze. “Midden in behandelingen valt de stroom ineens weg, waardoor ik niet alleen mijn werk niet kan afronden, maar mijn klanten ook zonder de verwachte service naar huis moet sturen.”

Voor ondernemers zoals Tikai, die voor hun werkzaamheden volledig afhankelijk zijn van elektriciteit, zijn de stroomonderbrekingen een bron van enorme stress. Ze benadrukt dat haar inkomsten direct worden beïnvloed, aangezien klanten hun afspraken annuleren of helemaal niet meer terugkomen vanwege de onbetrouwbare dienstverlening.

De ondernemers roepen op tot een structurele oplossing voor de stroomvoorziening in het land. “Wij kunnen ons geen verlies van inkomsten veroorloven, en onze klanten verdienen betere service”, voegt Tikai toe. Ze hoopt dat de autoriteiten snel maatregelen treffen om deze verstoringen te minimaliseren, zodat ondernemers hun werkzaamheden zonder zorgen kunnen voortzetten.

Er is dringende behoefte aan een duurzame en betrouwbare stroomvoorziening, zodat bedrijven zoals die van Tikai kunnen blijven opereren en bijdragen aan de economie.

error: Kopiëren mag niet!