Man (26) door politie Livorno opgepakt voor  mishandeling van zijn vriendin

De 26-jarige C.H., die woont in de omgeving van de Toekomstweg, is door de politie van het bureau Livorno dinsdag 13 augustus voor mishandeling van zijn vriendin aangehouden.

De politie was na een telefonische melding naar het adres gegaan voor onderzoek. Daar aangekomen hield de aangeefster de agenten voor dat zij en de verdachte ruzie kregen, omdat C.H. er een gewoonte van had gemaakt om in haar tas te gaan en geld weg te nemen. 

Ondanks dat zij hem meerdere keren hiervoor had gewaarschuwd, bleef hij zijn handelingen voortzetten en liep het op maandag 12 augustus uit de hand. 

Op een bepaald moment, toen de verdachte tekeer met zijn vriendin, besloot zij haar kleren in te pakken om te verhuizen. Bij die gelegenheid bracht de man zijn vriendin zonder enige aanleiding klappen toe in het gelaat, waardoor zij haar evenwicht verloor. Haar rechterhand kwam vervolgens tegen een venster aan waardoor ze een gebroken hand opliep. 

De verdachte pakte ook nog een scherp voorwerp, waarmee hij in de richting van het slachtoffer zwaaide. Buurtbewoners schoten haar te hulp en konden erger voorkomen. Verder verrichtte C.H. ook vernielingen aan de auto van de vrouw aan die vervolgens de politie inschakelde. 

De vrouw klaagde over pijn over haar gehele lichaam en wenste strafrechtelijke vervolging tegen de verdachte. 

De verdachte C.H. werd door de politie in de kraag gevat en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!