Alle studenten dependance Avondopleiding De Nieuwe Leerkracht in Nieuw Nickerie geslaagd

Alle studenten van de dependance van de Avondopleiding De Nieuwe Leerkracht (ADNL) in Nieuw Nickerie zijn geslaagd. Deze opleiding, voorheen bekend als de Avondopleiding voor de Onderwijzersakte, bereidt studenten voor om leerkracht te worden in de bovenbouw van het basisonderwijs. Het succes van deze studenten markeert een mijlpaal voor de dependance en benadrukt de inzet en toewijding van zowel de studenten als het onderwijzend personeel.

De geslaagdem hebben een intensieve studieperiode achter de rug, waarin zij hun vaardigheden en kennis hebben verdiept om toekomstige generaties te onderwijzen. De opleiding heeft hen niet alleen theoretische kennis bijgebracht, maar ook de praktische vaardigheden om effectief les te kunnen geven in een steeds veranderende onderwijsomgeving.

De afgestudeerden zullen nu verder gaan met hun loopbaan als leerkrachten in de bovenbouw van het basisonderwijs. De gemeenschap van Nickerie kijkt uit naar de bijdrage van deze onderwijzers aan de ontwikkeling van het gebied. Hun succes is een inspirerend voorbeeld voor toekomstige studenten die overwegen om de Avondopleiding De Nieuwe Leerkracht te volgen. 

De nieuwe registraties voor het ADNL zijn al gestart.

error: Kopiëren mag niet!