Brunswijk zegt weer door God gestuurd te zijn voor de verkiezingen  

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) onder leiding van voorzitter Ronnie Brunswijk, tevens vicepresident, heeft bij een virtuele landelijke structurenvergadering weer gesteld dat hij door God gestuurd te. Hij is overtuigd van de verkiezingswinst. “De ABOP zal het systeem veranderen, de ABOP zal het anders doen”, sprak Brunswijk in het Aucaans. 

Volgens de tweede man van het land is hij dagelijks bezig met het oplossen van problemen van mensen. Dit maakt hem een echte volksleider. Brunswijk gaf ook aan dat de voorbereidingen zijn begonnen voor een massameeting op 28 september in het André Kamperveen Stadion in Paramaribo. De partij zal dan haar kracht tonen. Brunswijk zei verder, dat de partij zelfstandig de verkiezingen in gaat en zelf de lijst zal invullen met alle 51 kandidaten voor de Nationale Assemblee.

De aangekondigde fusie tussen de ABOP en Pertjajah Luhur is van de baan. Na de verkiezingen zal hierover verder worden uitgewijd, stelde de ABOP-leider. Brunswijk gaf eerder aan, dat hij de politiek verlaat als zijn partij bij de verkiezingen van volgend jaar mei de 100.000 stemmen niet haalt.”Dan heeft het ook geen zin meer, als ik dat aantal stemmen niet haal”, sprak de vicepresident voor aanvang van de Raad van Ministers vergadering afgelopen woensdag.

Volgens Brunswijk kunnen mensen uit het hele land op hem stemmen. Maar de concentratie van het electoraat is vooral in Paramaribo en Wanica. Deze urbane gebieden zijn goed voor 38 zetels, volgens Brunsiwjk. “Daarom ben ik verhuisd en vanuit de stad zal ik de verkiezingsstrijd voeren”, kondigde hij aan. Het is volgens hem van belang om te bundelen, om zodoende het maximale te realiseren. 

error: Kopiëren mag niet!