Blake Lively schittert in iconische Versace-jurk op de ‘It Ends With Us’-première

Met haar look maakt ze een eerbetoon aan haar wereldberoemde inspiratiebron. GBlake Lively en Ryan Reynolds schitterden deze week op de rode loper tijdens hun date night bij de langverwachte première van It Ends With Us, de boekverfilming van Colleen Hoovers bestseller.

Hoewel de liefdevolle momenten van het stel volop de aandacht trokken, was het vooral Blake’s jurk die het gesprek domineerde. De iconische Versace-jurk, in 2002 gedragen door niemand minder dan Britney Spears, stal de show.

Voor een filmpremière waarin jij de hoofdrol speelt, is alleen de beste kleding goed genoeg. Maar een jurk die ooit toebehoorde aan popster Britney Spears? Dat overtrof alle verwachtingen. Blake bracht hiermee een eerbetoon aan Britney, die ze beschrijft als een grote inspiratiebron.

Voor de première legde ze haar keuze uit via een Instagram Story: “De ultieme koningin die ons allemaal liet stralen en onze verhalen liet schrijven en delen”, schrijft ze over Britney. Naast het eerbetoon aan Britney was er nog een reden achter de jurk keuze: bloemen. Blake speelt de rol van bloemiste Lily Bloom, en kiest daarom de laatste tijd bewust voor outfits met bloemenprints of -details om zo te verwijzen naar haar personage. Het subtiele bloemenpatroon op de Versace-jurk paste perfect binnen dit thema. 

error: Kopiëren mag niet!