Weer schokkende examenresultaten voor LBO Tata Colin in Coronie: 1 leerling geslaagd

De examenresultaten van de LBO-en MULO-scholen zijn binnen, en leerlingen weten nu of ze de overstap mogen maken naar het middelbaar onderwijs. Voor de LBO Tata Colinschool in Coronie zijn de cijfers echter opnieuw schokkend laag. Van de twaalf leerlingen die hebben deelgenomen aan het examen, is het voor 50% van hen een herkansing geworden, terwijl vijf andere leerlingen niet zijn geslaagd. Slechts één leerling, Shantella Felter, heeft het examen met succes afgerond.

Ouders en leerlingen uit het district hebben hun zorgen geuit bij de redactie van Dagblad Suriname. Ze melden dat er te weinig aandacht wordt besteed aan de prestaties van de studenten, wat mogelijk heeft bijgedragen aan de teleurstellende resultaten. Dit is niet de eerste keer dat de LBO Tata Colinschool lage slagingspercentages behaalt; eerder haalde de school zelfs een percentage van 0% geslaagden.

De gemeenschap heeft opnieuw vraagtekens bij de prestaties van de school en de onderwijskwaliteit. Ondanks deze tegenslagen blijft de directie van LBO Tata Colin vastberaden om haar leerlingen te motiveren. Ze moedigen hen aan om niet op te geven en hun best te blijven doen. 

De enige geslaagde leerling van dit schooljaar, Shantella Felter, wordt gezien als een lichtpuntje in een verder somber verhaal. 

De gemeenschap kijkt uit naar concrete verbeteringen in het onderwijsproces te LBO Tata Colin en hoopt op betere resultaten in de toekomst. De directie van de school staat open voor feedback en is vastbesloten om veranderingen door te voeren die de prestaties van hun leerlingen ten goede zullen komen.

Hoewel de huidige situatie verre van ideaal is, blijft de directie van LBO Tata Colin optimistisch over de toekomst. Ze werkt aan plannen om de leeromgeving te verbeteren en meer steun te bieden aan de leerlingen. De hoop is dat de inspanningen van de school uiteindelijk zullen leiden tot betere resultaten en een hoger slagingspercentage.

error: Kopiëren mag niet!