De TWIN Finabank Tweedaagse Wandelmars in Nickerie terug na 4 jaar

De 4e editie van de TWIN Finabank Tweedaagse Wandelmars vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus in Nickerie. Na 3 succesvolle edities van de TWIN Finabank vindt de wandelmars weer plaats met Finabank als hoofdsponsor. Het thema van de TWIN Finabank is ‘Nickerie beweeg!’ en de slogan is ‘Met elkaar, voor elkaar, samen sterk!’. 

Voor de slogan komt de inspiratie door het heugelijk feit dat Nieuw Nickerie 145 jaar wordt en dat die een bijdrage levert aan het versterken van de eenheid binnen de gemeenschap. Finabank zet zich met trots in als hoofdsponsor van dit evenement, in lijn met haar purpose “we empower people to own the future”, haar duurzaamheidsbeleid en de doelstelling van de commissie van TWiNick. Door deze activiteit te ondersteunen, draagt Finabank bij aan de bevordering van een gezonde en actieve levensstijl en de verbondenheid binnen de gemeenschap. 

Finabank Nickerie heeft op 26 maart haar 25-jarig jubileum mogen vieren en ziet deze activiteit als een manier om terug te geven aan de Nickeriaanse gemeenschap. Dankzij het vertrouwen van de Nickeriaanse gemeenschap en haar ondernemers in Finabank is de bank verder gegroeid, aldus de bank in een persbericht.

Finabank zal zich blijven inzetten om educatie, jongeren en sport te stimuleren. 

De feestelijke opening van de 4e editie van TWIN Finabank, is vrijdag 9 augustus op het Volksplein om 16:30 uur, waarbij het publiek zal worden toegesproken door districtscommissaris Senrita Gobardhan, Arif Laismohamedkhan, Branch Manager van Finabank Nickerie en de voorzitter van de commissie TWIN, Dennis Nelom. 

De prijsuitreiking van de TWIN Finabank is zaterdag 10 augustus op het Volksplein.

error: Kopiëren mag niet!