Politiebeurs valt in de smaak bij jongeren 

Om jongeren, vooral studenten en scholieren, meer inzicht te geven in het werk en de carrièremogelijkheden bij het Korps Politie Suriname is afgelopen vrijdag een Politiebeurs gehouden op het complex van de Politieacademie te Zorg en Hoop. 

Diverse scholieren werden deelgenoot gemaakt van demonstraties en exposities van de politie. Er was ook hoog bezoek in de vorm van de korpschef, hoofdcommissaris Bryan Isaacs, en de top leiding van de politie.

De politiebaas herhaalde maar weer eens dat de politie er alles aan doet om het veiligheidsgevoel in de samenleving terug te laten keren. Het terugbrengen van het veiligheidsgevoel is een prioriteit voor de agenten.

“Er wordt landelijk opgetreden zonder aanziens des persoons”, stelde de eerder dit jaar aangestelde korpschef. “Er zijn uitdagingen. Maar wij gaan aan de slag, we laten ons niet demotiveren en er worden resultaten neergezet.”

Op de beurs was er ruimte voor diverse diensten van de politie, er werd informatie verstrekt over de gespecialiseerde afdelingen van het politiekorps, de rangen en de opleidingsmogelijkheden die de politie biedt. 

error: Kopiëren mag niet!