Scholieren gewond geraakt bij vechtpartij bij George Pindon Sportcomplex, Flora

17-jarige verdachte opgepakt

De verdachte I.V. (17) is woensdag 31 juli door de politie van het bureau Flora aangehouden na een vechtpartij, waarbij de scholier R.S. (14) gewond is geraakt.

De politie kreeg die dag de melding van een vechtpartij bij het George Pindon Sportcomplex aan de Floralaan, waarop agenten ter plaatse gingen voor onderzoek. 

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat I.V. op uitnodiging van zijn nichtje zich gewapend met een scherp voorwerp naar het stadion had begeven. Op een gegeven moment zag hij een groep scholieren vechten waarbij één van ze plotseling met een scherp voorwerp op hem afkwam. I.V. pakte zijn scherp voorwerp en zwaaide in de richting van de aanvaller, waarbij deze in het hoofd is geraakt. 

Een scholier, de 14-jarige R.S., liep een steekverwonding op in zijn buikstreek. Hij werd in een ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) afgevoerd, terwijl de scholier met een kapwond in het hoofd per eigen gelegenheid naar het AZP is gegaan.

De verdachte I.V.. die na de daad de plek had verlaten, meldde zich later op de dag bij de politie van Flora. Hij werd overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname voor verder onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!