Kiara Advani viert haar 33e verjaardag met ballonnen, meerdere taarten en liefde 

Kiara Advani vierde 31 juli haar 33e verjaardag met Sidharth Malhotra. Een inside video die door een van haar vrienden werd gedeeld, laat zien hoe de actrice haar verjaardag inluidde.

De actrice ging naar Instagram Stories om te reageren op verjaardagswensen van beroemdheden zoals Kareena Kapoor, Shahid Kapoor, Parineeti Chopra, Athiya Shetty en anderen. Sidharth Malhotra deelde ook een lieve verjaardagspost.

Anissa Malhotra, de vrouw van acteur Armaan Jain, was bij Kiara toen de actrice haar 33e verjaardag vierde met een taartsnijsessie thuis. Kiara plaatste de clip opnieuw op Instagram Stories. “Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn favoriete meisje. Straal op Kiara Advani”, schrijft Anissa naast de verjaardagsvideo waarin te zien is dat de actrice een chocoladetaart aansnijdt terwijl zij een boeket bloemen vasthoudt.

In de video is ook nog een oranje taart te zien en een bos roségouden en zilveren folieballonnen, die een glimp van de verjaardagsdecoratie gaven.

Kiara droeg een witte outfit en lachte breed toen ze haar verjaardagstaart aansneed voor alle ballonnen. Acteur-echtgenoot Sidharth Malhotra deelde ook een foto van Kiara van het verjaardagsfeestje en schreef: “Gefeliciteerd lieverd, de foto zegt alles. Je bent de liefste ziel die ik ken. Op naar nog veel meer herinneringen samen.”

error: Kopiëren mag niet!