Dharam is ‘Garam’ met….. ’Lagai Liyo’

Hebben jullie al de nieuwe muziek videoclip van Steven Dharampal gezien? In samenwerking met Selecta Beats, Simshi Dance, Devin Gobind en KRSTUDIO kun je nu genieten hiervan.

In gesprek met Dagblad Suriname zei de populaire, veelzijdige, bedreven en ‘multi talented’ chutney en baithakgana artiest Steven Dharampal, die ook allerlei muziekinstrumenten kan bespelen, dat deze nieuwe hit ‘Lagai Liyo’ je automatisch laat swingen. Zowel jong als oud gaan er lekker op los op de dansvloer.

Blijf Steven Dharampal in de gaten houden de komende tijd met zijn nieuwe verfrissende chutney’s en baithakgana songs. Hij werkt met veel plezier aan zijn carrière.

Steven Dharampal wil bij deze een ieder bedanken die hem bijstaat en de nodige inspiratie geven, maar in het bijzonder gaat zijn speciale dank uit naar zijn directeur Mark, voor het uitlenen van zijn mooie auto voor die videoclip wat de clip nog extra glans geeft.

Onlangs heeft Steven ook zijn nieuwste cd “Baithak Beatzzz volume 2” uitgebracht, en een aantal geheel “GRATIS” weggegeven in Suriname. Steven bedankt ook al zijn fans en volgers voor hun ‘lobi’ die hij van ze krijgt.

(Rahana N.) 

error: Kopiëren mag niet!