De Fast & Furious-terugkeer van The Rock klinkt al ingewikkelder dan ooit tevoren

Met Dwayne “The Rock” Johnson die officieel terugkeert in de Fast & Furious franchise, heeft de saga meer sterrenkracht dan ooit, maar zijn rol klinkt nu al extreem ingewikkeld.

Fast Five markeert The Rock’s eerste verschijning in de franchise en blijft een van zijn beste acteerprestaties tot nu toe, met zijn personage – Luke Hobbs – die een centraal onderdeel van het verhaal werd.

Echter, ondanks zijn frequente verschijningen en verheven rol, leidde The Rock’s Fast & Furious vete met Vin Diesel ertoe dat de acteur de hoofdfilms verliet en zijn eigen spin-off film kreeg naast Jason Statham’s Deckard Shaw.

Gezien hoe belangrijk Diesel is voor de franchise, leek het erop dat The Rock’s tijd in de hoofdsaga voorbij was, wat Luke Hobbs’ Fast X-terugkeer nog verrassender maakte.

In de post-creditsscène van de film richtte Dante Reyes (Jason Momoa) zijn blik op een gemaskerde man door hem via de telefoon te bedreigen, voordat de afsluitende shot onthulde dat het mysterieuze doelwit niemand minder was dan Luke Hobbs. De goed uitgevoerde wending zette een opwindende toekomst op voor The Rock in de laatste film, maar met een Hobbs-spin-off in de maak, lijkt zijn toekomst veel complexer dan het zou moeten zijn.

error: Kopiëren mag niet!