Rihanna debuteert met nieuwe Fenty x Puma Avanti sneakers met distressed Miu Miu minirok 

De rode leren schoenen zijn niet de enige nieuwe Fenty x Puma sneakers waarin Rihanna onlangs is gespot. Rihanna showde haar nieuwste Fenty x Puma-sneakerontwerp tijdens een voetbalwedstrijd tussen Manchester City en AC Milan zaterdag in New York.

De zangeres kwam langs bij Yankee Stadium in een cropped jersey-geïnspireerd T-shirt met een sleep tot op de grond, een geruite Miu Miu minirok en een logo bikinibroekje. Ze maakte het af met een nieuwe rood-witte versie van de Fenty x Puma Avanti kicks.

Ze voegde ook gelaagde gouden kettingen en hoepeloorbellen toe, en maakte haar look compleet met een distressed khaki pet. Rihanna droeg haar honingblonde lokken in golven, terwijl haar make-up bestond uit opvallende rode lippen, die  combineerden met haar leren schoenen.

De Avanti-sneakers van Puma zijn sinds 2001 onderdeel van hun assortiment, waarbij Rihanna in de loop der jaren haar eigen draai aan het klassieke ontwerp heeft gegeven. De oprichtster van Fenty Beauty combineerde haar platformschoenen met een door schoolmeisjes geïnspireerd ensemble, met een oversized blauwe button-up van Ambush en een geplooide geruite minirok van Miu Miu. Ze voegde een paar pilotenbrillen toe en maakte haar look compleet met gelaagde kettingen en een miniatuur van Louis Vuitton Speedy.

error: Kopiëren mag niet!