Bhad Bhabie’s vriendje zegt over vermeend misbruik van ster: “Dat doe ik niet”

Bhad Bhabie’s relatiedrama heeft een nieuwe wending genomen na beweringen over huiselijk geweld en een daaropvolgende verzoening – nu ontkent haar partner dat er ooit sprake is geweest van misbruik. Le Vaughn, de vader van Bhad Bhabie’s eigenlijke nieuwe baby, ontkent op social media dat hij haar had misbruikt nadat Bhad Bhabie (echte naam Danielle Bregoli) eerder deze maand video’s en foto’s deelde die naar verluidt fysiek misbruik tonen. “Ik heb haar niet geslagen”, zei Le Vaughn in een video die Livebitez vastlegde.

“Ze deed dat met een reden. Ik heb dat niet gedaan. Als ik dat had gedaan, zou ze niet bij me zijn.”

Zoals Le Vaughn in zijn opmerkingen impliceerde, hebben hij en Bregoli zich schijnbaar publiekelijk verzoend. Op 16 juli plaatste de rapper op Instagram een ​​stomende video van haarzelf waarin ze Le Vaughn hartstochtelijk kust, met als soundtrack de tekst van Lil Durk: “I’ma tell ‘em I can’t be without you.”

Ze uploadde ook een selfie, tagde Le Vaughn in de foto en schreef: “Lucky you.” De OnlyFans-ster beschuldigde Le Vaughn er onlangs van dat hij haar fysiek mishandelde en uploadde een reeks grafische foto’s en video’s om haar beweringen te staven. Op een van de clips zou te zien zijn hoe haar vriend, met wie ze een jonge dochter deelt, haar herhaaldelijk op de grond gooit, buiten hun huis.

error: Kopiëren mag niet!