Waarover praten Surinamers het meest?

Dagblad Suriname heeft een recente peiling uitgevoerd om te onderzoeken welke onderwerpen Surinamers het liefst bespreken met familie en vrienden. Uit de resultaten blijkt dat “Dagelijks leven en persoonlijke ervaringen” met 32% en 326 stemmen het populairste gespreksonderwerp is.

“Huidige gebeurtenissen en nieuws” komt op de tweede plaats met 20% van de stemmen (202 stemmen), gevolgd door “Gezondheid en welzijn” met 16% (170 stemmen). Politieke en economische onderwerpen scoren ook hoog, met 15% en 151 stemmen.

Andere categorieën zoals “Toekomst en ambities” (8%, 80 stemmen) en “Familie en relaties” (5%, 51 stemmen) zijn minder populair. “Sport en vrije tijd” (2%, 17 stemmen), “Cultuur en tradities” (1%, 15 stemmen), “Technologie en innovatie”(1%, 12 stemmen), en “Milieu en duurzaamheid” (1%, 7 stemmen) vormen de minst besproken onderwerpen.

Deze peiling biedt inzicht in de interesses en prioriteiten van de Surinaamse bevolking, waarbij persoonlijke ervaringen en actuele nieuwsgebeurtenissen de boventoon voeren.

Let op: De resultaten van de peilingen op de website van Dagblad Suriname zijn louter ter informatie en reflecteren de mening van de deelnemers. Ze zijn niet representatief voor de gehele bevolking en kunnen beïnvloed worden door externe factoren. Gebruik deze resultaten daarom met de nodige voorzichtigheid en neem ze niet als absolute waarheid.

error: Kopiëren mag niet!