Tweede fase renovatie Nickerie Indoor Stadion  binnenkort van start

In een recent gesprek met de heer Karaya Jayend, hoofd van de afdeling Sportzaken afdeling Nickerie, over  de renovatie van het Nickerie Indoor Stadium (NIS), heeft hij aan de redactie van Dagblad Suriname laten weten dat de sloopwerkzaamheden vergevorderd  zijn. Hiermee wordt de weg vrijgemaakt voor de start van de tweede fase van het renovatieproject.

“Nu de eerste fase bijna is afgerond, kunnen we ons gaan richten op de daadwerkelijke renovatie van het NIS”, aldus Jayend. De tweede fase van de renovatie zal zich richten op het verbeteren van de faciliteiten van het stadion. Dit omvat onder andere de vernieuwing van de tribunes, de installatie van de sportvloeren, en de upgrading van de sanitaire voorzieningen.

Het Nickerie Indoor Stadium is een belangrijke sportaccommodatie voor de gemeenschap en wordt gebruikt voor diverse sportevenementen en activiteiten. 

De gemeenschap van Nickerie heeft positief gereageerd op de geplande renovaties. Velen kijken uit naar de verbeteringen die het NIS zal transformeren tot een moderne sportarena. 

De planning en uitvoering van de renovatie wordt nauwlettend gevolgd door de autoriteiten om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. De heer Jayend verzekert, dat er enkele vertragingen waren door de recente regenval, maar geeft voorts aan dat het project nog op schema ligt.

error: Kopiëren mag niet!