Ice Spice vertelt openhartig over de tijd dat Drake haar “wegvloog”

Tijdens een recent interview met Rolling Stone sprak Spice over haar vriendschap met de 6 God. “We zaten in de jet en zeiden: ‘Wacht, Drake vliegt ons weg? Gag. Toen we hem zagen, dacht ik: ‘Nee, dit is gek.’ Hij is er gewoon. Er zijn gekke willekeurige mensen om ons heen en hij mengt zich er gewoon op de een of andere manier in.”

De ‘Deli’-rapper zegt dat ze hoopt in de toekomst muzikaal met Drake te werken. Ze vertelt dan over hun huidige vriendschap. “We praten, maar we hebben nooit echt een soort beste-vrienden-shit gehad. Hij is enthousiast over Y2K!, vertelde hij me.”

Als haar wordt gevraagd naar de strijd tussen Drake en Kendrick Lamar, zegt ze: “Ik ben een muziekliefhebber. Dus ik waardeer de sport ervan, ik vind het echt cool.”

Drake kreeg in augustus 2022 een zwak voor Spice, met haar doorbraakhit “Munch (Feelin’ U).” Ze sprak eerder over hun eerste interactie samen. “Het was zo cool om met hem samen te werken. Hij is echt heel aardig en respectvol. We gingen naar OVO Fest. Het was spannend omdat het zijn eerste keer was dat hij in Toronto optrad, denk ik in een paar jaar. Het was gewoon een film, iedereen was enthousiast.”

error: Kopiëren mag niet!