Ariana Grande draagt ​​‘Thom Browne’ tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs 

De zangeres en actrice droeg roze als een zachte knipoog naar haar personage uit “Wicked”, Galinda Upland, ook wel bekend als Glinda the Good. Ariana Grande arriveerde vrijdag in stijl op de marmeren vloeren van het Trocadéro met haar “Wicked”-collega Cynthia Erivo in Parijs.

Er gaan geruchten dat de zangeres zal optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, maar daarvoor nam ze even de tijd om te poseren voor foto’s met de Eiffeltoren op de achtergrond.

Grande droeg een mouwloze roze jurk tot op de enkels van de Amerikaanse ontwerper Thom Browne met een strikdetail in de taille. De openingsceremonie werd gecreëerd door artistiek directeur Thomas Jolly, een Franse acteur en regisseur met ervaring met grootschalige producties.

Lady Gaga en Celine Dion waren ook te zien in de ceremonie, langs de rivier de Seine met de traditionele parade van atleten van 206 nationale Olympische comités op bijna 100 boten .

Na de release van haar nieuwste album, “Eternal Sunshine,” in maart, heeft Grande haar aandacht verlegd naar de promotie van haar aankomende film “Wicked,” waarin ze samen met Erivo speelt. Om de film te promoten, onthulde Universal Pictures donderdag een smaragdgroene trein die over de rails voor de Eiffeltoren reed.

error: Kopiëren mag niet!