Madonna scoort een nieuwe Top 10-hit met een van haar oudste singles

Madonna staat deze week weer in de Billboard-hitlijsten in Amerika. De pop-superster heeft echter geen nieuwe muziek uitgebracht. 

Een van de oudste nummers van de Grammy-winnaar is opnieuw een hit geworden op een ranglijst die nog nooit eerder is bereikt, wat de zanger opnieuw een hit heeft opgeleverd. “Who’s That Girl” debuteert deze keer op de Dance/Electronic Digital Song Sales-hitlijst. Het deuntje is nieuw op nummer 9, waardoor Madonna meteen opnieuw verschijnt in de uiterst belangrijke top 10 van de lijst van de best verkochte dans- en elektronische nummers in het land.

Madonna verdient haar achtste top 10 als “Who’s That Girl” arriveert.  De telling werd geïntroduceerd lang nadat de zangeres een begrip werd, wat gedeeltelijk verklaart waarom haar totale aantal hits op de selectie niet veel hoger is. “Who’s That Girl” werd uitgebracht in de zomer van 1987. Tegen de tijd dat het uitkwam, was Madonna al een hitparade en een beroemd figuur.

Haar populariteit hielp het nummer naar nummer 1 in de Hot 100 te klimmen en een bestseller te worden.

De Dance/Electronic Digital Song Sales-hitlijst van deze week staat vol met spannende nieuwe releases. Madonna is misschien wel de grootste ster van het stel, maar ‘Who’s That Girl’ claimt eigenlijk de laagste start van het frame.

error: Kopiëren mag niet!