Nora Fatehi werd dansmentor voor Shraddha Kapoor en leerde haar iconische ‘Dilbar’- moves’

Jaren geleden nam Nora Fatehi, bekend om haar dynamische dansvoorstellingen en betoverende moves, de rol op zich van dansmentor voor actrice Shraddha Kapoor. In een clip demonstreert Nora Fatehi de kenmerkende dansbewegingen uit haar hit ‘Dilbar’, waarin haar kenmerkende stijl en indrukwekkende vaardigheden worden getoond.

Gekleed in een prachtige rode crop top en witte korte broek straalt Nora zelfvertrouwen en flair uit terwijl ze de danspasjes uitvoert.

Shraddha Kapoor, gekleed in een traditionele salwar kameez, kijkt aandachtig toe en leert de iconische bewegingen van Nora. De video legt het moment vast waarop Shraddha de choreografie met finesse oppakt, wat perfect aansluit bij de bewegingen van Nora.

Nadat ze de danspassen feilloos heeft uitgevoerd, drukt Shraddha haar dankbaarheid uit met een welgemeende knuffel aan Nora, waarmee de kameraadschap en het respect tussen de twee actrices wordt benadrukt.

Interessant genoeg vond dit plaats toen Nora en Shraddha aan het fotograferen waren voor ‘Street Dancer 3D’, waarin ook Varun Dhawan te zien was. Nora Fatehi staat bekend om haar uitzonderlijke talent en gratie en krijgt veel waardering voor haar prachtige dansbewegingen in films.  Op werkgebied was ze voor het laatst te zien in de film ‘Madgaon Express’, die goede recensies kreeg.  Ze speelde het personage Tasha Tehreen in de komische entertainer.

error: Kopiëren mag niet!