Rihanna’s nieuwe vlechten gemaakt voor warme zomeravonden

Het is verleidelijk om het de Zomer van Rihanna te willen noemen, maar eigenlijk is het haar seizoen sinds ongeveer 2009. Haar nieuwste kapsel is misschien wel het toppunt van zomerse schoonheid, tegelijkertijd elegant en ingewikkeld, maar op de een of andere manier ook zo moeiteloos, of misschien is dat gewoon de manier waarop de superster zichzelf gedraagt.

De lange vlechten van Rihanna, schijnbaar vers geïnstalleerd na een paar weken haar natuurlijke krullen te hebben gedragen, werden gespot tijdens een date-avondje in New York.

De vlechten zelf zijn prachtig, maar de manier waarop Rih ze voor de gelegenheid heeft gestyled is net zo opmerkelijk. Toen Rihanna samen met ASAP Rocky SoHo’s Mercer Hotel verliet, stapte ze de kasseien op in een overdreven wijde spijkerbroek met een bijpassend marineblauw button-down-topje.

De nieuwe, extra lange vlechten lijken een warme kaneeltint te hebben, een scherp contrast met de honingblonde en botergestreepte zwarte haarkleuren waarmee ze eerder deze zomer werd gezien. De vlechten vallen bijna tot Rihanna’s heupen, de bovenste driekwart bestaat uit traditionele, geweven vlechten, terwijl het overige deel uit vrij vloeiende golven bestaat.

error: Kopiëren mag niet!