Fans kwaad op Ed Sheeran na selfie met Johnny Depp: “Ik luister nooit meer naar zijn nummers”

“Het is officieel. Ik ben geen fan meer.” Fans van Ed Sheeran (33) en Russel Crowe (60) vinden het niet kunnen dat ze een selfie genomen hebben met Johnny Depp (61). Die laatste ligt nog steeds onder vuur na zijn rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. “Gaan ze nu echt met hem om?”

Johnny Depp heeft zijn rechtszaak tegen Amber Heard dan wel gewonnen, maar de meningen over de Amerikaanse acteur zijn duidelijk nog steeds verdeeld. Het feit dat Ed Sheeran en Russell Crowe vrolijk op de foto zijn gegaan met de Hollywoodster is bij veel fans dan ook in het verkeerde keelgat geschoten.

“Het is officieel. Ik ben geen fan meer van hem”, klinkt het onder meer op X, het voormalige Twitter. Iemand anders liet dan weer volgende reactie achter. “Gaan ze serieus met hem om? Degoutant gewoon.”

Al is niet iedereen negatief. “Coole foto. Wat een fantastische ervaring”, schrijf iemand anders op sociale media.

De drie stonden eerder deze week samen op het podium met Andrea Bocelli. Johnny Depp begeleidde Bocelli op zijn gitaar met een liedje opgedragen aan de overleden Jeff Beck. Ed Sheeran zorgde dan weer voor een prachtig Engels-Italiaans duet met de Italiaanse tenor. Iets wat veel fans van het drietal dan ook weet te appreciëren. “Drie geweldige artiesten op één foto” en “Wat een legendarische foto” zijn slechts enkele van de vele positieve reacties.

error: Kopiëren mag niet!